TALIJANI TVRDE Marcelo Brozović bi mogao pojačati Barcelonu

Marcelo Brozović, inter, FC Barcelona, Marcelo Brozović, inter
Facebook

Nekoliko talijanskih izvora javlja da je Barcelona ponudila Marcelu Brozoviću značajno višu plaću od one u Interu kako bi na ljeto prešao u nju kao slobodan igrač. Navodi se da je Brozoviću ponuđeno 8 milijuna eura godišnje za potpis s Barcelonom uz napomenu da bi mu Barca mogla dati tako visoku plaću jer se riješila najskupljih igrača, a Brozović bi došao bez odštete.

"Brozović (29) je u Inter došao prije sedam godina iz Dinama uz odštetu od 8 milijuna eura. Odavno je nezamjenjivi igrač aktualnog prvaka i lidera Serie A, a zbog sjajnih nastupa u kontinuitetu Transfermarkt ga procjenjuje na 40 milijuna eura. Već mjesecima pregovara s Interom o produljenju ugovora koji mu završava za manje od pet mjeseci, pa od nove godine može izravno pregovarati i s ostalim zainteresiranim klubovima o prelasku bez odštete", prenos Index.

Krajem prošle godine Gazzetta dello Sport je napisala da Brozović za ostanak u Interu traži godišnju plaću od 7.5 milijuna eura, dok mu Inter nudi 5.5 milijuna eura godišnje. Gazzetta je tada dodala da će velika obostrana želja za nastavkom suradnje dovesti do toga da se nađu negdje na pola puta, točnije na oko 6 milijuna eura godišnje.

Međutim, od tada je prošlo mjesec i pol, a Brozović još nije produljio s Interom i već odavno može pregovarati s ostalim klubovima.