Sve spremno za nedjeljni derbi, na Pecaru stiže i 150 navijača iz Sarajeva

...bili prisutni i trener nogometaša Širokog Toni Karačić, te Jure Ivanković koji je rekao par riječi o dobrom raspoloženju unutar momčadi iako je poznato da Topić zbog žutih kartona ne može igrati a potvrđeno je također da je i Diogo  van sastava zbog ozlijede. Dobra je vijest da se Šilić vraća u momčad.

-Mi smo spremni za ovaj derbi, izuzetno cijenimo ekipu Željezničara i pogledao sam video kazetu njihove pobjede nad Čelikom u prošlom kolu. Mislim da se dobro poznajemo i oni svakako dolaze sa svojom računicom na Pecaru, međutim mislim da smo mi sigurno bolja ekipa i da ćemo ovu utakmicu pobijediti- rekao je trener Karačić i pozvao sve navijače i simpatizere Širokog kao i sve ljubitelje nogometa da dođu u nedjelju na Pecaru i podrže igrače u borbi za pobjedu.

Utakmica počinje u 15 sati, a po riječima glasnogovornika Marušića najavljen je i dolazak 150 gostujućih navijača koji će biti smješteni ovaj put na istočnu tribinu stadiona na Pecari. U klubu izražavaju nadu da će ovaj nogometni derbi proći u najboljem redu. Iako je bilo nekih pregovora sa bhtv-om utakmica neće biti na tv-u.

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)