SUTRA IZVANREDNA SKUPŠTINA VELEŽA Tko dolazi za kormilo mostarskog kluba?

Stadion Rođeni FK Velež Mostar
hercegovina.info

Izvanredna Skupština FK Velež na kojoj bi klub trebao dobiti novog predsjednika i upravu bit će održana sutra, priopćeno je iz mostarskog kluba.

"FK Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da će se najavljena izvanredna sjednica skupštine FK Velež održati u utorak 22. studenog 2022. godine u Centru za kulturu Mostar sa početkom u 19 sati. Prema odluci Kluba, sjednici skupštine FK Velež nazočnost mogu ostvariti isključivo njeni članovi kojima je za istu upućen službeni poziv", priopćeno je.

Podsjetimo, nakon što je Sportski sud u Laussani skinuo suspenziju Šemsudinu Hasiću, ostavku je podnio Senad Husnić koji ga je mijenjao od njegovog odlaska. Husnić je to napravio računajući kako će Hasić ponovno u predsjedničku fotelju. No, on to ne želi.

"Neću imati nikakvu upravnu niti operativnu funkciju u nogometu. Tu prvenstveno mislim na FK Velež. Ovo što mi je skinuta suspenzija i što mogu ponovno obavljati funkciju, ne znači da ću se vratiti u bilo kojem obliku u upravne strukture Veleža. Ne pratim najbolje situaciju, nisam u tijeku. Znam da je Senad Husnić dao ostavku. Što će se dalje događati to je sada na Almiru Tasi koji je predsjednik Skupštine", rekao je Šemsudin Hasić za Hercegovina.info.

Nakon amnestiranja Hasića, svoju kandidaturu za predsjednika je povukao i Senad Kevelj, računajući da je Hasić "siguran", a i rekao nam je da je to najbolje rješenje.

No, stvari su se sada zakomplicirale. Velež je bez čelnog čovjeka, a što će se dogoditi na sutrašnjoj Skupštini ostaje nam za vidjeti.