Sušić: Moram dosta mijenjati sastav zbog povratka Saše Papca

BiH za tjedan dana igra susret s Grcima, ali izborniku Safetu Sušicu u mislima su već dvoboji s Bjelorusijom.

- Moramo ih pobijediti u obje utakmice, a potom i Luksemburg, ako mislimo biti drugi u našoj skupini i osigurati dodatne kvalifikacije. To bi bilo idealno, ali treba biti realan i reći, da je Bjeloruska jaka ekipa. Ja uvijek govorim o pobjedama i ako ne pobijedimo u obje utakmice s njima, onda se to predstavi kao loš rezultat.

Da su Rumunjima uzeli bod, onda bi nam bila dovoljan i četiri boda u susretima s Bjeloruskiom. Morat ćemo igrati riskantno u te dvije utakmice i ići na pobjedu u obje, kazao je Sušić, a za provjeru pred Bjeloruse poslužit će Grci.

- Potrebno je pobijediti zbog dobre atmosfere u našoj momčadi. Zbog toga je ta utakmica značajna da već sada uđemo u pobjednički ritam, kazao je Sušić koji će dosta mijertfati sastav za ovu utakmicu.

- Morat ću dosta mijenjati. Na to me obvezuje i dolazak Saše Papca. Moram naći drugu ulogu Salihoviću i Luliću. Sva trojica su kvalitetni igrači i moraju imati mjesto u momčadi, kazao je Sušić za Večernji list, a sportsku javnost najviše zanima kako je uspio vratiti Sašu Papca nakon toliko godina.

- Nisam ja uspio. Nije to moja zasluga niti je došao igrati zahvaljujući meni. Momak je imao svoje principe i stav da neće igrati za reprezentaciju dok se neke stvari ne promjene. I ja to poštujem. Sigurno da ni njemu nije bilo lako odbijati sve pozive u reprezentaciju, ali sada su se očito neke stvari posložile i drago mije daje tu. (vb)