Sušić, Bilić i Hitzfeld se otimaju za Gavranovića

Mario Gavranović
"Znamo sve o Gavranoviću, dobili smo informacije i preko Rakitića. Premala smo zemlja da nas jedan takav igrač ne bi interesirao. Pogledajte samo što smo dobili od Rakitića, isplatilo se što smo išli po njega. Spavali bi u šatoru i čekali ga, ako je to dobro za hrvatski nogomet", rekao je za Index.hr izbornik Hrvatske Slaven Bilić.

Sa druge strane Izbornik Safet sušić uopće nije bio upoznat sa činjenicom da Gavranović ima pravo nastupa za BH nacionalni tim. To su mu saopćile kolege sa portala sportin.ba.

"Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Europe, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv:, rekao je Sušić.

Osim BiH i Hrvatske Gavranovića bi mogao pozvati i izbornik Švicarske Ottmar Hitzfeld. Naime Mario je prošao sve njihove mlade reprezentacije, a očekuju i da će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu do 21 godine.