SURADNJA SE NASTAVLJA Jure Ivanković iz Širokog Brijega u Hajduk

Jure Ivanković, NK Široki Brijeg, Jure Ivanković, NK Široki Brijeg, Hajduk
Hercegovina.info

Jure Ivanković novi je trener kadeta Hajduka. Čeka se još službena potvrda, ali sve je dogovoreno te mladi, 37-godišnji stručnjak stiže na Poljud, javlja Dalmatinski portal.

Kadete Hajduka u protekloj sezoni vodio je Zvonimir Tomić. Iskusni stručnjak doveo ih je do drugog mjesta u prvenstvu, a osvojen je i Hrvatski kup. Tomića sada čeka nova pozicija, bit će koordinator za individualni rad. 

Ivanković je nakon završetka igračke karijere u Širokom Brijegu prije pet godina ostao u klubu. Bio je pomoćnik Toniju Karačiću u prvoj momčadi, a zatim je od kolovoza 2021. do travnja 2022. i samostalno vodio Široki Brijeg. U 27 utakmica ostvario je učinak od deset pobjeda, devet remija i osam poraza. 

U protekloj sezoni Ivanković je vodio juniore Širokog Brijega s kojima je prvenstvo završio na četvrtom mjestu s 23 boda manje od prvaka Sarajeva. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana NK Široki Brijeg za trenera je imenovao Marijana Budimira donedavnog trenera juniora Hajduka koji mlade nogometaše s Poljuda odveo čak do Lige prvaka.