ŠUNJIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Tri naša igrača su pozitivna na koronu, u karanteni smo i radimo testiranja

Toni Šunjić
Instagram

Tri igrača Dinama iz Moskve pozitivna su na koronavirus. Zbog toga je odgođena utakmica između Dinama i Krasnodara koja se trebala igrati danas. Da su njegovi suigrači pozitivni na Covid potvrdio je za hercegovina.info iz Rusije i Toni Šunjić.

"Nažalost dan prije utakmice tri igrača su dobila pozitivan test na koronavirus. Sada smo u svojoj bazi i radimo test svaki dan te čekamo odluku Federacije. Ovu utakmicu smo uspjeli odgoditi samo iz razloga što je Krasnodar pristao. No, ako situacija bude kao što je u Rostovu, onda ne bi smjeli igrati dva tjedna. No, postoji šansa da ako osam dana za redom test bude negativan, onda bi mogli na teren već protiv CSKA, ali ništa još ne znamo. Bit ćemo pametniji kroz naredni tjedan. Radimo online treninge i čekamo odluku", kaže nam Šunjić i hvali odluku predsjednika Krasnodara.

"Bogu hvala, njihov je predsjednik pristao na odgodu iako je ova utakmica njima jako važna budući da se bore za Ligu prvaka. Mogli su jednostavno reći da ne žele otkazati i olakšati si posao, jer bi im upisali rezultat 3:0. Ovu utakmicu smo nekako riješili, no vidjet ćemo što će biti s onima koje dolaze. Problem je što Rostovu nisu dozvolili da igra, pa može doći do toga da se oni pobune. Ipak se nadam da će svi testovi koji se budu radili biti negativni da ćemo normalno moći igrati", rekao je Šunjić za hercegovina.info.

"

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.