SUDAC HALKIĆ UKRAO SHOW Bizarno suđenje u bizarnom dvoboju u kojem Borac ni sam ne zna kako je pobijedio Posušje

Borac Posušje
Arena sport

Posušje je bilo bolje i imalo više od igre, ali u konačnici su primili gol zahvaljujući nevjerojatnom i bizarnom autogolu pred sami kraj utakmice.

Dobre šanse su imali Krišto, Rozić i Mandić, a Borac je tek na kraju prvog poluvremena prijetio preko Kvržića i Makarića koji je glavom s pet metera prebacio prečku.

U nastavku Posušje propušta pravi zicer u 59. minuti kada je Mandić sa pet metara neometan promašio loptu glavom, a potom je izvanredan udarac Babića odbranio Mijatović.

U 74. minuti Maglica je dobio drugi žuti i crveni karton za Posušje, a bezidejni Borac je do pobjede došao u 87. minuti kada je Marić postigao nevjerovatan autogol gotovo sa 16 metara za konačnih 1:0.

Ipak, zanimljivije je bilo suđenje Harisa Halkića iz Sanskog Mosta.

Najprije je u prvom poluvremenu Halkić  isključio pomoćnog trenera iz redova Posušja. Pokazao je i vjerojatno nepostojeći drugi žuti karton zbog prosvjedovanja Frani Maglici koji je bio i najbolji pojedinac Posušja u ovoj utakmici. Na početku drugog poluvremena crveni karton zaradio je i glavni trener Posušja Branko Karačić.

Karačić nije mogao podnijeti način na koji je sudio glavni sudac Halkić iz Sanskog Mosta.