"SUCI HUMANITARCI" Uz novu opremu, nogometni suci spremni za turnir

Udruga sudaca i kontrolora suđenja ŽZH
ljportal.com

I ove godine članovi Udruge nogometnih sudaca i instruktora suđenja sudjeluju na tradicionalnom malonogometnom turniru „Suci humanitarci” koji se ove godine održava u Bihać. Na turniru će se okupiti sve nogometne udruge iz cijele Bosne i Hercegovine. Tradicionalni malonogometni turnir traje 3 dana, u vremenu od 15. do 18. prosinca 2023. godine, a cilj je kroz druženje i zabavu osigurati što više financijskih sredstava koja su namijenjena najsiromašnijim obiteljima tog područja.

“Sinoć smo u Hotelu Bigeste u Ljubuškom podijelili opremu za sve naše članove, njih 55. Radi se o trenirkama i polo majicama u kojima članovi udruge idu na put. Na ovaj način možemo dostojno predstaviti svoju Županiju. Udruga sudaca je neprofitabilna organizacija koja nema nikakvih svojih prihoda te zavisimo isključivo od donacija naših prijatelja i prijatelja udruge sudaca”, rekao je Goran Paradžik predsjednik Udruga nogometnih sudaca i instruktora Županije Zapadnohercegovačke te ovim putem zahvalio premijeru Vlade ŽZH Predragu Čoviću i dopredsjednici Vlade ŽZH i ministrici financija Blagici Leko što su im financijski pomogli u nabavci opreme koja je neophodna za putovanjem, prenosi Ljportal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažimo i to kako je prije dvije godine u Ljubuškom odigran ovaj tradicionalni malonogometni turnir „Suci Humanitarci“ na kojem su snage na terenu odmjerili predstavnici 17 nogometnih udruga iz Bosne i Hercegovine. Nakon završetka samog turnira održana je i večera za sudionike u svečanoj dvorani Hotela Bigeste u Ljubuškom, gdje je organiziran program uz glazbu uživo te bogata tombola. Turnir u Ljubuškom je također bio humanitarne naravi te su prikupljena sredstva dodijeljena za pomoć udruzi roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ Ljubuški, zatim za teško bolesnog dječaka iz Mostara Andija te u Kruh sv. Ante na Humcu.