STOJKIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Bilo je nekih raspitivanja, ali za mene ovdje postoji samo jedan klub

STOJKIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Bilo je nekih raspitivanja, ali za mene ovdje postoji samo jedan klub
HŠK Zrinjski

Kapetan HŠK Zrinjski Pero Stojkić, produžio je ugovor s Plemićima za još godinu dana, točnije do 31. svibnja 2021. godine. Nakon što je to uradio vratar Antonio Soldo, isto je danas učinio i Stojkić, koji za hercegovina.info kaže kako se s klubom brzo dogovorio.

"Sve smo se jako brzo dogovorili. Ugovor je produžen na godinu dana. Iskreno tako sam i ja želio, jer ipak su tu već i godine u pitanju. Mogu reći kako sam jako zadovoljan produženjem ugovora", kaže kapetan Zrinjskog za hercegovina.info.

Sadržaj se učitava...

Je li možda bilo ponuda i upita od strane drugih klubova?

"Ne mogu reći da je bilo ponuda, ali nekih raspitivanja jeste. No, u BiH za mene postoji samo jedan klub, a to je HŠK Zrinjski. Možda da je bila neka konkretnija ponuda iz inozemstva možda bi se i razmislilo, no ovdje u obzir dolazi samo Zrinjski."

O prestanku karijere Stojkić još ne razmišlja.

"Vidjet ćemo kako će tijelo slušati ovu sezonu, sve zavisi od toga. Ako se i nakon naredne sezone budem dobro osjećao i ako obje strane budu zadovoljne, ponovno se ugovor može produžiti."

U Zrinjskom je trenutno jako prometno. Brojni su odlasci, ali i dolasci. Kakav Zrinjski možemo očekivati?

"Igrači koji su došli sigurno su kvalitetni, ali moram reći da su jako kvalitetni i ovi koji su nas napustili. Sve će se najbolje vidjeti kroz pripreme. Najvažnije je da svi prođemo bez ozljeda, a ostalo će doći na svoje."

Dvije godine za redom titula odlazi na Koševo. Može li se ona dogodine vratiti u Mostar?

"Iskreno mislim da može. Imamo dobru momčad. Mi ćemo dati sve od sebe da to tako i bude. Mislim da Zrinjski zaslužuje da titula ponovno dođe u Mostar, rekao je u razgovoru za hercegovina.info Pero Stojkić.

Kapetan Plemića za Zrinjski je u jedanaest sezona, upisao rekordnih 239 službenih nastupa i osvojio pet naslova prvaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.