ŠTO SE DOGAĐA U BANJOJ LUCI U Srbiji upozoravaju igrače da ne idu u Borac jer plaće kasne četiri mjeseca

FK Borac slavlje

Nedavno su Borac iz Banje Luke napustili Amar Begić i Goran Zakarić koji su sporazumno raskinuli ugovore.

Nešto ranije otišao je i Dejan Meleg putem Egipta, a sada je Borac ostao bez još dva igrača s kojima su ugovori raskinuti.

Još uvijek nisu poznata imena igrača koji su otišli, no to se jasno vidi iz priopćenja koje je objavio Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", prenosi sportsport.ba.

"Danas smo raskinuli dva ugovora naših članova koji su nastupali za FK Borac Banja Luka, zbog grubog kršenja ugovornih obaveza od strane kluba. Igrači četiri mjeseca nisu primili plaće"

FK Borac Banja Luka je bez konkurencije klub s najviše radnih sporova posljednjih desetak godina na prostorima bivše Jugoslavije. Gotovo da ne postoji član SPFN koji je nastupao za navedeni klub, a da nije završio na sudu.

Zbog svega navedenog, pozivamo sve naše članove na veliki oprez", objavili su.

Ostaje nam vidjeti kako će na proljeće izgledati Borac i hoće li biti konkurentan u borbi za Europu kao što je to ove jeseni bio slučaj.

Nakon prvog dijela sezone Borac se nalazi na trećem mjestu s 33 osvojena boda. Šest bodova više i utakmicu manje ima prvoplasirani Zrinjski, dok mu Široki Brijeg na drugom mjestu bježi samo tri boda.