Što je pokojni Miroslav Mican Kordić rekao za Petkovića kada je Bruno imao samo 11 godina

Bruno Petković
Reuters

Bruno Petković od dolaska u Dinamo pokazao je svu raskoš svoga talenta. Od dolaska iz Italije Petković je postao nakon Danija Olma, koji je Dinamo već napustio, jedan od stožernih igrača Modrih.

Odigrao je Petković fantastičnu Europu za Dinamo.

Jednako tako kada se činilo kako nakon odlaska Marija Mandžukića i iz dobro ponzatih razloga Nikole Kalinića, Zlatko Dalić ostaje bez napadača, Vatreni su dobili novog pravog centarfora.

Karijeru je Petković počeo u ONK Metković, u svom rodnom gradu.

U emisiji "Planet sport" popularnog voditelja Roberta Knjaza gost je bio upravo Petković. O njemu su govorili njegovi prijatelji, rodbina, ali i treneri iz djetinjstva. Jedan od njih je Jozo Bebić koji se sjetio odlazaka na turnire u Mostar.

"Sjećam se Bruna i utakmice u Mostaru protiv HŠK Zrinjski. Mi smo s njima igrali konstantno utakmice i turnire, gdje na jednom od njih Bruno zaista briljirao, bio je uvjerljivo najbolji igrač. Nikada neću zaboraviti riječi ljudi koji su tada vodili Zrinjski i jednog velikog trenera koji je nažalost pokojni, Miroslava Kordića koji je rekao: "Ako Bruno ne bude igrač onda se zaista svi trebamo upitati zbog čega je to." Bruno je već u uzrastu U-11 bio prepoznat kao izuzetan talenat", rekao je Jozo Bebić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.