FOTO  Stevo Nikolić: Za Novu godinu sam poželio novi naslov prvaka

Stevo Nikolic
Evo što za naš portal kaže popularni Stevo Nikolić.

Kao prvo može li kratki rezime prošle sezone što se tiče Zrinjskog?

Što se tiče jesenjeg dijela sezone, mislim da svoje potencijale nismo iskoristili u potpunosti, jer da jesmo bili bi puno bodova ispred Slobode. Nadam se iskreno da ćemo u tome uspijeti u narednih 12 utakmica, pripremiti se dobro i svima pokazati odličan kvalitet koji naša ekipa posjeduje, što će biti prava smijernica ka osvajanju nove titule prvaka.

Da li si zadovoljan svojim učinkom i svojim igrama?

Svojim učinkom i igrama nisam zadovoljan jer ja sam takav, prvo čovijek, onda i nogometaš koji uvijek teži ka najboljem. Malo sitnih ozljeda, malo taktičkih zamisli trenera i na 4 gola sam, 3 u prvenstvu i 1 u kupu, i ja znam da mogu mnogo bolje.

Koju utakmicu možeš izdvojiti kao najdražu u prošloj godini?

Najdražih utakmica ima nekoliko. Revanš u kupu u Vrapčićima, gol protiv Olimpika 23.5. na rođendan moje princeze, utakmica na Pecari gdje smo izborili Europu, veliki trijumf na Koševu. Nadam se da će biti i u narednoj polusezoni dobrih mečeva, ali i da nećemo našim Ultrasima kidati živce neizvjesnošću.

Ima li neka koja te razočarala?

Utakmice koje su me razočarale u prošloj godini su utakmice protiv Shiraka i ispadanje u polufinalu kupa protiv Olimpika, kao i nesretno ispadanje protiv Sarajeva.

Trenutno si na četvrtom mjesti strijelaca PL BiH svih vremena. Nadaš li se da ćeš ići ka vrhu?

Što se tiče mene osobno sa 79 golova zauzimam to četvrto mjesto, ali su mi u odnosu na golove mnogo draže tri titule u PL BiH, a od djeda Mraza sam u 2016. pored zdravlja poželio i četvrtu. Svaki novi gol za mene predstavlja radost kao i na početku karijere, a u svaku utakmicu ulazim 101 posto.

Koje se tvoje želje u Novoj godini?

Svim navijačima HŠK Zrinjski želim sretnu i uspješnu Novu 2016.godinu, neka svima donese blagostanja a sportskoj obitelji Zrinjskog što više uspjeha i vrhunskih rezultata.

Evo za kraj poruka navijačima?

Svim Ultrasima želim sve najbolje i da se ove godine radujemo više nego prosle, a nije potrebno ni spominjati da će oni uvjek biti svim srcem uz nas ma gdje da igrali.

HERCEGOVINA.info