FOTO  Stevo Nikolić: Pogodak Veležu mi je možda i najdraži u karijeri

zrinjski-zvijezda
Zadnju utakmicu Plemići su slavili u Bijeljini protiv Mladosti, a strijelac oba pogotka za pobjedu bio je Stevo Nikolić. Sa ta dva pogotka Nikolić je i prvi strijelac Premijer lige BiH nakon 10. odigranih kola.

Kao prvo čestitke na dva postignuta pogotka u Bijeljini.

Hvala na čestitkama.

Da li ste zadovoljni igrama Zrinjskog u dosadašnjem dijelu prvenstva?

Igramo dobro od samog početka sezone, naravno forma nam ide iz utakmice u utakmicu uzlaznom putanjom, što je dobro i ohrabrujuće za nastavak sezone.

Jesti li se nadali da ćete biti prvi strijelac prvenstva?

Što se tiče liste strijelaca, nisam se nadao, a ni razmišljao da budem prvi strijelac lige. Meni je najbitnije da ekipa igra dobro i ofanzivno, i znam da golovi neće izostajati. Sjajan je osjećaj biti na vrhu liste strijelaca, ali još je rano razmišljati o tome. Samo se nadam da ću nastaviti sa dobrim igrama i golgeterskom formom, pa ćemo vidjeti što će biti na kraju.

Ne možemo a ne spomenuti veliku pobjedu protiv Veleža. Kako ste se osjećali nakon sjajnog pogotka i pobjede?

Bio sam svjestan važnosti utakmice sa Veležom i posebno mi je drago što sam u takvom derbiju postigao pogodak, možda i najdraži do sada.

U Bijeljini ste opet igrali bez navijača, da li je to bio motiv više da pobijedite za Ultrase?

Što se tiče Ultrasa i sabotiranja njihovog dolaska na utakmicu to je veoma nekorektno. Zabraniti ljudima da dođu podržavati svoj tim je katastrofalno, pogotovo kada uzmemo u obzir da to nije prvi put. Naravno da ćemo se uvjek truditi pobjediti i prirediti našim navijačima veliko zadovoljstvo, pogotovo kada se prema njima postupa nepravedno.

Slijedi veliki derbi protiv Sarajeva, kako do pobjede u tom susretu?

Sarajevo je jedan od najboljih timova u ligi i sigurno je da moramo svi dati sve od sebe i osvojiti nova tri boda. Neće biti lako, ali puni samopouzdanja vjerujemo u pobjedu. Sigurno ćemo biti dodatno motivirani sjajnom atmosferom sa tribina koju ce prirediti Ultrasi i svi ljubitelji nogometa u Hercegovini.

Navijače najviše interesira da li Stevo Nikolić ostaje u Zrinjskom još neko vrijeme?

Što se tiče mog ostanka, imam ugovor do ljeta 2015.,a da li će biti produženja to ćemo vidjeti. Moja obitelj i ja od prvog dana dolaska u Mostar se osjećamo odlično i prihvaćeno od strane svih, kao nigdje do sada.

Evo za kraj poruka navijačima od najboljeg strijelca prvenstva?

Nikada nemojte prestati vjerovati u nas i samo nastavite tako,jer ste NAJBOLJI.

HERCEGOVINA.info