Stevo Nikolić: Jedan od najdražih golova mi je onaj koji sam postigao u Vrapčićima

velež-zrinjski

Porazgovarli smo sa Stevom uoči još jednog Gradskog derbija koji se igra u subotu protiv Veleža i evo što golgeter i ljubimac navijača Zrinjskog kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Pred Zrinjskim je gostovanje u gradskom derbiju. Kakva su tvoja očekivanja s obzirom da navijači baš od tebe puno očekuju?

Pred nama je još jedan derbi, a svi znamo da te utakmice nose uvijek posebnu težinu. Očekivanja su da ćemo slaviti u toj utakmici.

Do sada si već postizao pogotke Veležu. Kakvi su osjećaji biti strijelac u Gradskom derbiju?

Jedan od najdražih golova koji sam postigao u Zrinjskom je onaj u kup utakmici u Vrapčićima i uvijek se radujem novim utakmicama koje nose takav naboj. Mislim da nam je ovaj preokret protiv Željezničara još dodatni vjetar u leđa, i svima nam je cilj nova pobjeda.

Zrinjski prima malo pogodaka, ali ih i malo daje. Veliki broj navijača smatra da je mali broj pogodaka nedostatak klačine desetke koja upošljava napadače, ali i igra samo s jednim napadačem. 

Ja sam kao napadač uvijek željan igre i golova, i nadamo se da ce se sve kockice sloziti i da naša realizacija neće više biti predmet kritika jer sam uvijeren da smo skup najboljih pojedinaca u ligi.

Zrinjski je trenutno drugi u PL BiH. Da li se moglo više u ovom dijelu prvenstva i može li Zrinjski na kraju biti prvi i tko je po tebi najveći konkurent Plemićima na tom putu?

Moja osobna ambicija na početku ove sezone je nova titula prvaka BIH i zato sam ostao u Mostaru jer sam siguran da je ovo ekipa za velika dijela. Do sada smo prije svega prosuli bodove kod kuće remijima sa Širokim, Čelikom i Radnikom,  ali srećom i konkurenti su dosta bodova izgubili, tu mislim na Sarajevo i Široki s kojim mislim da ćemo se boriti do kraja za naslov.

Na svakoj utakmici imaš svoje navijače u supruzi i kćerkici. Koliko ti to znači?

Moja najveća podrška u karijeri je moja supruga Branka, koja je u nekim teškim trenutcima bila uz mene i kada niko nije vjerovao da mogu napraviti uspjeh. A uz nju je i ćerkica Sofija koja je još kao beba bila po stadionima i bodrila me. Mogu reći da je u Mostaru  postala pravi mali fan Zrinjskog, obožava moje suigrače i redovno dolazi na utakmice. One su moja snaga i posebno se osjećam kad znam da su tu.

Evo za kraj poruka navijačima Zrinjskog?

Poruka za naše Ultrase je da uvijek vjeruju u nas i još samo mogu samo reći da su najbolji navijači koje sam sreo u svojoj karijeri. Idemo zajedno  u nove pobijede našeg Zrinjskog.

HERCEGOVINA.info