STANKO BUBALO Želimo pobjednički završiti ovu sezonu

Stanko Bubalo
Domagoj Ledić

U posljednjoj utakmici u ovoj sezoni Široki Brijeg odmjerit će snage s Leotarom na gostovanju u Trebinju u nedjelju u 17 sati.

Plavo-bijeli s Pecare ostali su u borbi za Europu do posljednjeg kola i praktično je cijela sezona stala u posljednjih 90 minuta.

Pomoćni trener Širokog Brijega Stanko Bubalo na konferenciji za novinare naglasio je kako isključivo gledaju sebe. Momčad je jako motivirana i želi isključivo pobjedu u Trebinju.

- Do posljednjeg trenutka ostali smo u borbi za Europu. Momci su kroz cijeli tjedan dobro radili, trudili se na treningu i dat će maksimum za pobjedu nad Leotarom. Ne ovisimo sami o sebi, ali mi želimo odigrati što bolju utakmicu i pobjednički završiti ovu sezonu. Zadnje je kolo, svi smo spremni i nadamo se kako će se sve okrenuti u našu korist, kazao je Bubalo.

Za utakmicu u Trebinju na raspolaganju Plavo-bijelima sigurno neće biti kartoniranog Di Mateo Lovrić.

- Božo Musa i Tomislav Adolf Tomić imali su problema s ozljedama ovaj tjedan, ali mislim kako će oni igrači koji budu igrali u Trebinju dati sve od sebe za pobjedu. Čekat ćemo rezultat iz Tuzle i nadam se da ćemo na kraju biti sretni, istaknuo je Bubalo.

- Mi ćemo se boriti dok postoji nada. Ovo je mlada momčad koja treba podršku. Na kraju ćemo vidjeti što nije bilo u redu. Mi kao stručni stožer smo krivi za neke loše rezultate i primljene golove u posljednjim trenucima utakmice. Međutim, dok još imamo izglede za Europu, ovi momci će se boriti i izgarati na terenu za pobjedu, dodao je.

Kapetan Marijan Ćavar istaknuo je kako igrači žele ostvariti pobjedu u Trebinju uz nadu kako će Sloboda uspjeti slaviti pobjedu protiv Željezničara.

- Mi smo se doveli u situaciju u kojoj ne odlučujemo sami o sebi i sada moramo pratiti druge rezultate. Međutim, dok god postoji nada da možemo ući u Europu, mi ćemo se boriti i čekati rezultat iz Tuzle za koji se nadam da će biti povoljan za nas, naglasio je Ćavar.

Pravdu na Policama dijelit će Admir Musić iz Sarajeva i ovo je jedina utakmica koja neće biti u izravnom televizijskom prijenosu.