STANKO BUBALO UOČI HERCEGOVAČKOG DERBIJA "Spremni smo za novi derbi i svjesni značaja utakmice"

Stanko Bubalo
Domagoj Ledić

U derbiju 28. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti NK Široki Brijeg i FK Velež Mostar u srijedu na Pecari s početkom u 18:30 sati.

Na konferenciji za medije utakmicu su najavili pomoćni trener Stanko Bubalo i vezni igrač Di Mateo Lovrić.

"Spremni smo za novi derbi i svjesni značaja utakmice. Velež je jako kvalitetna momčad, a posebno su dobri u drugom dijelu sezone. Mi ćemo dati sve od sebe pobjedu", poručio je pomoćni trener Plavo-bijelih.

Barbarićev pomoćnik je istaknuo kako se momčad diže u igri te kako samo jedan pozitivan rezultat može sve okrenuti u najboljem smjeru.

"Možda će neki pogrešno shvatiti, ali smatram kako posljednje dvije utakmice nismo loše odigrali. I na krilima tih igara gajimo optimizam za sve što dolazi. Vjerujem kako uz pomoć naših navijača i njihovu podršku s tribina možemo doći do pobjede u derbiju", kazao je Bubalo.

Za derbi sigurno ne konkurira Ilija Mašić, a upitan je i nastup viroznog Mihaela Kuprešaka, ali pomoćni je trener Plavo-bijelih jasno naglasio kako "ima dosta igrača koji su zdravi i spremni pokazati najbolje u ovoj utakmici".

I vezni igrač Di Mateo Lovrić je istaknuo kako igrači vjeruju u pobjedu protiv Veleža.

"Nadamo se i vjerujemo u pobjedu u ovoj jako bitnoj utakmici. Velež je jedna jako dobra momčad i pokazuju kvalitetu kroz utakmice drugog dijela sezone. Mislim kako će ova utakmica na Pecari mnogo toga odlučiti u borbi za Europu", naglasio je Lovrić.

Derbi na Pecari sudit će Sabrija Topalović iz Zenice, a isti će izravno prenositi Arena Sport TV.