STANKO BUBALO "Svi su spremni i svjedni značaja ove utakmice"

Stanko Bubalo
NK Široki Brijeg

U posljednjoj utakmici pred svojim navijačima NK Široki Brijeg će ugostiti FK Sloga Meridian u nedjelju na Pecari s početkom u 17 sati.

Na današnjoj konferenciji za medije novinarima se obratio pomoćni trener Stanko Bubalo i naglasio kako će se Široki Brijeg do kraja boriti za Europu.

"Pred nama su posljednje dvije utakmice i moramo dati sve od sebe da odigramo što kvalitetnije za sebe i za naš klub. Ovo je posljednja utakmica u sezoni pred našim navijačima i želimo ostvariti pobjedu. Momčad dobro radi na treninzima. Svi igrači su zdravi i spremni te svjesni značaja ove utakmice", rekao je Bubalo.

"Mi ćemo se do kraja boriti za Europu. Prvo ćemo protiv Sloge dati sve od sebe da pobijedimo i onda vidjeti hoće li se sezona okončati u našu korist", dodao je.

Pomoćni trener Širokog Brijega naglasio je kako će Plavo-bijeli ući ofenzivno od prve minute u utakmici 32. kola m:tel Premijer lige BiH.

"Mi ćemo krenuti ofenzivno od prve minute i nametnuti svoj ritam. Na taj način želimo se prikazati u najboljem svjetlu u posljednjoj utakmici pred našim navijačima ove sezone", naglasio je Bubalo.

Branič Ilija Mašić istaknuo je kako postoji određeni pritisak zbog toga što momčad sada više ne ovisi samo o svojim rezultatima.

"Nakon dugo vremena ne ovisimo sami o sebi. Činjenica je kako ovisimo o ishodima drugih utakmica. To sve nam je u podsvijesti, ali mi se moramo koncentrirati na svoju igru. Ovaj tjedan radimo jako dobro i osjećamo jako dobru energiju. U ovoj utakmici ćemo dati sve od sebe za pobjedu. Još uvijek je sve otvoreno i imamo realne izglede za plasman u Europu", kazao je Mašić.

Dodao je kako su igrači motivirani i spremni pokazati da i dalje mogu odigrati kvalitetnu utakmicu.

"Nažalost, nakon dobrog prvog dijela sezone nismo uspjeli u drugom ispratiti tu energiju i sve što nas je krasilo. No, siguran sam kako možemo nešto napraviti. Želimo odigrati dobro zadnju utakmicu pred našim navijačima i pobjedom se odužiti za podršku koju nam daju kroz cijelu sezonu", kazao je Mašić.

Glavni sudac ove utakmice bit će Admir Musić iz Sarajeva.