Srna na tajnom sastanku s Ancelottijem

Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Vatreni, Darijo Srna legenda Hrvatske reprezentacije, Niko Kovač, Darijo Srna, Hrvatska, Darijo Srna, Vatreni, interview, srna, Darijo Srna

Kapetana Šahtara Darija Srnu ugovor s tim klubom veže do lipnja 2011. No teško da će ga odraditi do kraja, jer za njega vlada veliko zanimanje. Spominjali su se Barcelona, Bayern, Liverpool, Real, Atletico, Tottenham i Chelsea, a sada je opet aktualan prelazak u premijerligaša sa Stamford Bridgea.

Kako piše 24 sata, procurila je informacija da su se Darijo Srna i njegov menadžer Damir Štimac sastali s trenerom Chelseaja Carlom Ancelottijem, a tema razgovora bio je Srnin prijelaz na Otok. Susreli su se u Londonu početkom rujna, dan uoči utakmica Hrvatske i Engleske, a sastanak je potrajao oko 45 minuta. Srnin zastupnik to nije želio ni potvrditi ni demantirati.

'Nije tajna da ima jako puno velikih klubova zainteresiranih za Darija. Da nije bilo recesije, Darijo bi ljetos sigurno promijenio sredinu. Svi koji su tada bili zainteresirani, još uvijek su u igri i samo je pitanje kada će se sve poklopiti i transfer realizirati', rekao je Štimac.

Inače, kada se u lipnju spominjao Srnin prelazak u Chelsea, baratalo se iznosom od oko 25 milijuna eura, a Srna je sada prema transfermarktu procijenjen na 17.

tportal