SRAMOTNA NOĆNA OPERACIJA Na Opus Areni spriječena diverzija navijača

Navijači Opus Arena ustaška zastava
Screenshot

Hrvatska nogometna reprezentacija i HNS moraju strepiti od nove kazne zbog toga što je skupina od nekih petnaestak navijača pjevala ustašku koračnicu.

Prema informacija koje su dobile Sportke novosti radi se o petnaestak pjevača budnice koje je policija odmah detektirala i fotografirala. Navodno su to pripadnici Ultrasa iz Vinkovaca i osječke Kohorte, bili su pomiješani... Ako bi kazna bila da im se doživotno zabrani dolazak na bilo koji sportski događaj u Hrvatskoj, to bi bio minimum koji su zaslužili. No, predugo se to prešutno tolerira zato se i ponavlja.

No osim zbivanja na stadionu redari i policija imali su posla i ranije. U noći sa subote na nedjelju, dakle vikend uoči okupljanja reprezentacije, s vanjske strane stadiona Opus Arena postavljena je "krpa" na kojoj je crvenom bojim nacrtamo ustaško slovo U, a ispod toga crnom napisano i prekriženo HNS. Iznad svega piše "Ima nas".

Navijači Opus Arena ustaška zastava

Postoji i snimka nadzorne kamere.

Isprepleteni su tu nezadovoljstvo HNS-om koje postoji kod nekih i podmetanje hrvatskoj reprezentaciji. Kao da je ona HNS-ova, a ne općenito hrvatska i poveznica svih Hrvata iz cijeloga svijeta. Kao da HNS nije samo njezina operativna logistika...