VIDEO  Spursi na hrvatski pogon - Kranjčar i Čarli zabili za bod kod Boltona!

Sjajna vijest je da su se u strijelce kod Tottenhama upisali Hrvati - Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka. Povratak Luke Modrića očekuje se 18. listopada, tada će Spursi dobiti i novu dimenziju u igri.

Borbeni domaćini su poveli već u 4. minuti susreta. Duga lopta sjela je Gardneru na lijevoj strani, a on ju odbija do Leeja čiji udarac čisti Carlo Cudicini. Gardneru lakoćom uspijeva pogoditi mrežu nakon odbijene lopte.

Niko Kranjčar, nakon nekoliko pokušaja da ugrozi gol Boltona, uspio je u svom naumu u 33. minuti.

 Palacios je ubacio visoku loptu u kazneni prostor gostiju koju je Crouch vrlo lijepo spustio Kranjčaru, a hrvatski reprezentativac je preciznim snažnim udarcem u lijevi kut izjednačio rezultat.

Domaćini su do novog vodstva stigli u 69. minuti iz vrlo lijepe akcije. Cohen je ubacio s lijeve strane, a kapetan Kevin Davies je iz neposredne blizine glavom spretno ugurao loptu u mrežu i postigao svoj drugi prvenstveni pogodak ove sezone. Vrlo brzo nakon toga je Crouch promašio čistu šansu za goste. No, Spursi su ipak u 73. minuti uspjeli izjednačiti i drugi puta. Ovoga puta je Niko Kranjčar preuzeo ulogu asistenta, izvevši korner s lijeve strane, a Vedran Ćorluka je sjajno naciljao glavom i poentirao!

I Kranjčar i Ćorluka upisali su, tako, prve prvenstvene pogotke ove sezone. Odigrali su cijelu utakmicu, a Ćorluka je u 90. minuti dobio i žuti karton. Ivan Klasnić ušao je u igru kod domaćina tek u 87. minuti.

Tottenhamu je ovo bio prvi remi ove sezone, sada su treći na ljestvici sa 16 bodova, dva manje i utakmicom više od Manchester Uniteda i Chelseaja. Bolton niti u četvrtom nastupu pred svojim navijačima nije upisao pobjedu. Dva puta su izgubili, sada drugi puta odigrali neodlučeno, a obje prvenstvene pobjede dohvatili su u gostima.

Redknapp: Moramo biti zadovoljni s bodom

"Bilo nam je teško igrati, imali su igrača više u sredini i pritiskali su. Nismo imali prostora, no u drugom dijelu smo bili bolji. Igrali smo s više snage i uspjeli izjednačiti. U takvoj utakmici znali smo da će puno značiti prekidi, tako smo i izjednačili. Mislim da nikome neće biti lako ovdje doći do bodova, tako da moram biti zadovoljan ishodom", rekao je trener Harry Redknapp nakon utakmice.

index.hr