Spurs Odyssey izabrao Niku Kranjčara za igrača mjeseca

Web stranica Spurs Odyssey, posvećena nogometnom klubu Tottenham, proglasila je hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara za najboljeg klupskog igrača u studenome. Tottenham je u mjesecu na izmaku odigrao samo tri prvenstvene utakmice, ali će navijačima Spursa studeni ostati u lijepom sjećanju, naročito zbog pobjede protiv Wigana 9-1! Prije toga su na White Hart Laneu pobijedili i Sunderland s 2-0, dok su u gostima kod Aston Ville odigrali 1-1.

Spomenuta stranica proglasila je Kranjčara igračem mjeseca. ''Protiv Sunderlanda je Niko ušao u igru umjesto Robbieja Keanea u 63. minuti. Odjednom je igra Spursa postala uravnotežena i opasna po gol suparnika. Kranjčar je visok i uspravnog držanja, a ima i brzinu i snagu, te je vješt s loptom.

Niko dobiva duele, dodaje precizne lopte, a njegov snažan udarac možda je i još veća vrlina od spomenutih. Gol koji je zabio protiv Wigana dokazuje snagu njegovog udarca. U tom je dvoboju bio jednako dobar kao Defoe (zabio pet golova, op.a.) ili Lennon (gol i asistencija)'', piše Spurs Odyssey, te dodaje: ''Protiv Aston Ville je Kranjčar prema našim glasovima bio izabran za igrača utakmice. Menadžer Harry Redknapp imat će očito slatke brige kada se Luka Modrić oporavi od ozljede i vrati u sastav'' sportske.jutarnji.hr