SPORTSKI DIREKTOR Igor Musa ima novi posao

Igor Musa
Sportsport.ba

Igor Musa ima novi nogometni angažman. On je naime postao sportski direktor hrvatskog drugoligaša NK Croatia Zmijavci. Potvrdio je to i danas na svojoj službenoj stranici ovaj klub.

"Završetak 2022. godine naš Klub obilježava imenovanjem velikog i poznatog imena svojim sportskim direktorom.  Bivši igrač Hajduka, Rijeke, Zrinjskog, Slaven Belupa i niza drugih klubova preuzima ovu, više nego zahtjevnu i odgovornu poziciju", obavijestili su.

"Vjerujemo da će Igor svojim iskustvom i znanjem uspješno odgovarati na izazove koji su pred nama i da ćemo biti ponosni na ovaj potez i odluku Uprave.  Igore, puno mudrosti i sreće ti želimo na novoj poziciji", priopćeno je iz NK Croatia Zmijavci.

Kažimo kako je teška polusezona je iza Croatije iz Zmijavaca puna uspona i padova. Rezultat je to “iznenadnog” ulaska u SuperSport Prvu NL gašenjem Intera iz Zaprešića te Zmijavčani mogu biti i donekle zadovoljni prikazanim. 

Croatija je poznata kao popularna destinacija mladih Plemića koji preko 1. NL traže povratak u redove najtrofejnijeg bh. kluba i aktualnog prvaka.