ŠOŠE "Ibričić je tražio Georgijevića, a s navijačima nema nikakvih problema, svima nam je isti cilj"

Džemil Šoše
Hercegovina.info

Posljednji je dan prijelaznog roka. Klubovi diljem Europe završavaju transfere, kupuju i prodaju igrače kako bi što bolje ušli u nastavak sezone. U mostarskom Veležu bez velikih događanja. Oni su svoje obavili tijekom ljeta.

"Za nas je prijelazni rok završen. Mogu reći kako se ništa do večeras više neće dogoditi. Momčad je već na vrijeme složene i izbalansirana tijekom posljednja dva mjeseca i to bi bilo to za ovaj rok", kaže nam direktor kluba Džemil Šoše.

Iznenađujući je pomalo bio odlazak Dejana Georgijevića koji je otišao u Sloveniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Što se tiče Georgijevića, mi smo dobili poziv od Senijada Ibričića. Njemu je bio potreban napadač, a prateći igre Veleža i Dejana zajedno s Domžalama je odlučio da je on taj. Velež će dobiti jedan odgovarajući iznos, ali i što je možda još važnije 10 posto od sljedeće prodaje. Georgijević je i sam bio zadovoljan transferom, tako da sve strane na kraju mogu biti zadovoljne."

Upitali smo nešto i o malim "varnicama" s navijačima.

"Ma nema tu nikakvih sukoba i problema. Red Army je uvijek bio uz nas i kada je bilo dobro i kada je bilo loše. To će se tako i nastaviti i u to nema nikakve sumnje. Svi imamo zajednički cilj, a to je jak Velež. Što se tiče tih pirotehničkih sredstava, to je dio navijačkog kolorita i svijeta, ali Savez i UEFA su prema tome rigorozni, to je jednostavno tako. Simbioza navijača i kluba koja je stvorena odličnim izdanjima u Europi se nastavlja", zaključio je Šoše za Hercegovina.info.

Nogometaši Veleža trenutno se nalaze na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 10 bodova, ali i utakmicom manje koju će odigrati protiv Zrinjskog 15. rujna na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.