ŠOK NA KOŠEVU Sarajevo ispalo iz Kupa, Feđa Dudić više nije trener

Feđa Dudić
hercegovina.info

Feđa Dudić više nije šef stručnog stožera FK Sarajevo nakon što je večeras ponudio ostavku na to mjesto, posije ispadanja iz Kupa od Čelika na Bilinom Polju. Klub je prihvatio njegovu ostavku.

"Klub je prihvatio ostavku Feđe Dudića. Imali smo sjajan početak sezone, međutim jasno je da sada ne možemo biti zadovoljni stanjem na ljestvici u Premijer ligi i ranim ispadanjem u Kupu Bosne i Hercegovine. Žao nam je što se ovo dogodilo jer smo istinski vjerovali u ovaj projekt s Feđom Dudićem kao trenerom i apsolutno smo svjesni da krivicu za lošije rezultate Sarajeva u ovoj polusezoni ne treba tražiti samo u treneru. Feđa je veliki profesionalac koji je u potpunosti posvećen svom poslu, ali takav je nogomet. Ovim putem se zahvaljujemo Feđi i njegovim suradnicima na predanom radu i želimo im puno sreće u nastavku karijere. Puno je različitih faktora koji su utjecali na rezultate Sarajeva u ovoj sezoni i sve će to biti detaljno analizirano na zimskoj stanci. Sada je najbitnije da se ekipa konsolidira i da što je kvalitetnije moguće privedemo kraju prvi dio sezone", rekao je Emir Hadžić.

Zajedno sa Feđom Dudićem klupu Sarajeva će napustiti i njegov prvi asistent, Mustafa Kodro, kao i kondicijski trener, Jasmin Trnovac. U što skorijem roku bit će definirano tko će s klupe voditi ekipu u nedjeljnoj utakmici protiv Posušja.  

Čelik je protiv Sarajeva slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a regularni dio susreta završio je 1:1.

Sadržaj se učitava...