SLUŽBENO Odgođena utakmica između Tuzla City i NK Široki Brijeg

FC Tuzla City, NK Široki Brijeg
FK Tuzla City

Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, razmatrajući zahtjev Nogometnog kluba Široki Brijeg, jednoglasno je donio odluku o odgodi utakmice 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg, koja se prema rasporedu natjecanja trebala odigrati u nedjelju 12. studenoga 2023. godine na stadionu Tušanj s početkom u 13 sati.

Razlog za odgodu utakmice je činjenica, potkrjepljenja izvješćem klupskog liječnika i nalazima iz Doma zdravlja Široki Brijeg, kako 13 igrača i tri člana stručnog stožera imaju virozu zbog čega nisu u stanju trenirati i igrati utakmice, odnosno moraju izbjegavati veći tjelesni napor. Prethodnu suglasnost za odgodu dao je i FK Tuzla City.

Također, zbog regularnosti natjecanja i odigravanja utakmice prije završetka jesenskog dijela natjecateljske sezone 2023./2024., Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredio je novi termin odigravanja utakmice. Odgođena utakmica 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg bit će odigrana 6. prosinca 2023. godine na stadionu Tušanj, uz obvezu određivanja satnice od strane nositelja TV prava. 

Iz NK Široki Brijeg izrazili su zahvalnost FK Tuzla City na razumijevanju.