SLUŽBENO Dino Ćorić potpisao za banjalučki Borac

Široki Sloboda
Hercegovina.info

Dojučerašnji kapetan NK Široki Brijeg 30-godišnji Dino Ćorić prešao je u redove Borca iz Banja Luka s kojim je potpisao ugovor do 2023. godine, potvrdio je u ponedjeljak navečer klub s Pecare.

Dugogodišnji kapetan momčadi Širokog Brijega u 31. godini života odlučio je promijeniti sredinu, a iza sebe je ostavio dubok trag u svome matičnom klubu.

U 12 godina provedenih u Širokom Brijegu osvojio je dva trofeja Kupa Bosne i Hercegovine.

U klubu s Pecare najčešće je pokrivao pozicije desnog bočnog i desnog krilnog igrača. Ukupno je odigrao 302 službene utakmice za Široki Brijeg i četvrti je igrač s najviše nastupa na klupskoj ljestvici.

U spomenuta 302 nastupa postigao je 35 pogodaka, 29 u Premijer ligi BiH, 5 u Kupu BiH te 1 u kvalifikacijama za UEFA Europa ligu.

"Jednostavno ne pronalazim riječi kojima bih opisao razdoblje provedeno u matičnom klubu. Ne mogu i ne želim nikoga posebno izdvajati, želim izreći samo jedno veliko hvala svima koji ovaj klub nose u srcu, onim pravim, istinskim navijačima i simpatizerima. Hvala za sve uspone i padove kroz koje smo zajedno prolazili i uz koje sam se i izgrađivao svih ovih godina. Ipak, jedno posebno hvala mojoj obitelji koja mi je bila i ostala najveća podrška u životu. Odlučio sam okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri, ali ovo sigurno nije zbogom, nego samo doviđenja", poručio je Dino Ćorić nakon potpisa za Borac.

U tekućoj sezoni upisao je 19 nastupa za NK Široki Brijeg u prvenstvu i kupu te postigao tri pogotka i dodao dvije asistencije.