SLUŽBENO Dario Šimić potvrđen kao novi član uprave Dinama

Dario Šimić
Srdjan Vrancic / CROPIX

Dario Šimić je novi član uprave Dinama, potvrdio je Izvršni odbor kluba. Postao je dio dvočlane uprave kluba, u kojoj je još Vlatka Peras. Formalno su tu i Krešimir Antolić te Amra Peternel. Međutim Antoliću je danas zadnji dan na poslu, a Peternel je na bolovanju i kad se vrati, odlazi iz kluba, javlja Index.

Šimić je prvo odbio, pa onda ipak pristao na prijedlog predsjednika Barišića

Legenda Dinama i hrvatskog nogometa tako je ipak ušla u Dinamovu upravu nakon što je jučer tu opciju odbila. Predsjednik kluba Mirko Barišić ponudio je Šimiću mjesto u upravi uoči sutrašnje sudbonosne skupštine kluba. Šimić je na to pristao, ali je onda odustao nakon što mu nije jasno rečeno tko će još biti u upravi i s kojim ljudima će raditi.

Šimić je inzistirao da mu predsjednik kaže koga vidi u budućoj upravi kluba. Barišić je to odgađao, nije jasno rekao s kim će surađivati i Šimić je nakon toga jučer odlučio da ipak neće prihvatiti Dinamovu ponudu i postati član uprave koja bi trebala povesti klub u novo doba.

Ušao je u upravu samo pod jednim uvjetom

No Šimić je danas ipak pristao postati član uprave i potpisati ugovor, ali je Mirku Barišiću postavio i jasan uvjet pod kojim će ući u upravu kluba. "Razmišljao sam, prespavao i tako sam odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru. Ali, poderat ću ugovor ako na skupštini sutra pobijede Damir Zorić i njegova ekipa", rekao nam je Dario Šimić.