FOTO  Službene fan zone u Orašju i Ljubuškom, euforija raste

uvijek vjerni

... cijele BiH, trebalo bi na licu mjesta pratiti prvu utakmicu koju će Hrvatska 16. lipnja igrati na SP-u u Rusiji protiv Nigerije. Najveći dio navijača Hrvatske koji žive u BiH nažalost će Svjetsko prvenstvo, pa tako i utakmice na kojima bude igrala Hrvatska, pratiti preko TV-a. Mnogo tih navijača tijekom SP a ima naviku pratiti utakmice u fan zonama, u svojim omiljenim ugostiteljskim objektima u društvu prijatelja i ostalih navijača.

Podrška

- Ove godine smo malo zakasnili u realizaciji fan zona. Naša udruga je prolazila proces preregistracije, ponestalo nam je vremena. Službene fan zone imat ćemo u Ljubuškom i u Orašju. Bez obzira na to, spremni smo podržati sve one koji će organizirati praćenja utakmice u svojim lokalima ili nekim drugim javnim mjestima. Smatram kako im možemo pružiti podršku u rekvizitima i savjetima - kazao nam je Ivan Šunjić, predsjednik "Uvijek vjerni HB".

U Ljubuškom će fan zona imati veliki broj popratnih sadržaja te impresivan video zid. Lokalne vlasti maksimalno su izašle u susret organizatora. Ustupljena im je lokacija na gradskom trgu kod zgrade Općine.

Igralište za najmlađe

- Ovim putem bih zahvalio načelniku Barbariću i svima ostalima u Općini, kao i svim našim sponzorima i prijateljima koji su podržali ovaj projekt. Uradit ćemo sve da u Ljubuškom napravimo pravo navijačko ozračje. Pripremili smo puno popratnih sadržaja. Na svoje će naviše doći oni najmlađi za koje pravimo i posebno igralište. Po mojim informacijama, slično možemo očekivati i u Orašju gdje će se cijela priča na sličan način organizirati na tamošnjim bazenima. Euforija pred utakmice Hrvatske, koju sve više osjetimo i u našim krajevima, sve nas posebno veseli. Željno iščekujemo onu navijačku groznicu koja je prisutna i u svim krajevima Bosne i Hercegovine kada Hrvatska igra na velikim natjecanjima - dodao je Šunjić.

Večernji list BiH