VIDEO  Sloga izbacila Posušje iz Kupa, momčad s Mokrog Doca ima za čime žaliti

Sloga HŠK Posušje Kup
HŠK Posušje

Nakon što su u prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Posušje u odličnoj utakmici svladali Slogu rezultatom 3:2, danas je Sloga uspjela slaviti rezultatom 2:0 i tako izboriti polufinale Kupa BiH. Domaći su sve riješili u prvom poluvremenu preko Varge i Redžića, no Posušje ima itekako za čime žaliti.

Prvi su na utakmici zaprijetili nogometaši Posušja. Gabrijel Boban je odlično uposlio Rozića koji izlazi sam pred Šćekića, ali vratar Sloge to odlično brani.

Minutu kasnije Posušje je kažnjeno za ovaj promašaj. Odličan pogodak s nekih dvadeset metara postigao je Varga koji je pogodio same rašlje gola Posušja.

U 35. minuti novi pogodak za domaće. Loptu je u kazneni prostor poslao Vidić, Marić ju je gradio, ali je to učinio jako loše, pa ju je ukrao Redžić i poslao u mrežu.

Na odmor je Sloga otišla sa zasluženom prednošću.

U nastavku, u 60. minuti Posušje je moglo do pogotka. Begić je poslao loptu do Bobana koji je okrenut leđima golu sjajno ostavlja za Nikolu Mandića, a njegov udarac zaustavlja greda. Sjajna akcija Posušja, no mreža Sloge ostala je čista.

Pet minuta kasnije svoj udarac je isprobao i Frane Maglica, ali ide to pokraj vrata Sloge.

U 74. minuti dobro je iz daljine potegao Lučić, no odlično brani vratar Sloge. Deset minuta kasnije, pucao je ponovno Frane Maglica, ali greda ponovno spašava Slogu.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Sloga je izborila svoje drugo polufinale Kupa BiH u svojoj povijesti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.