Slavko Petrović zbog prijetnji smrću napustio Radnik

Slavko Petrović Radnik
FK Radnik

Trener Radnika Slavko Petrović jutros je spakirao svoje stvari iz ureda i napustio klub iz Bijeljine, objavljeno je na klupskoj Facebook stranici.

Kao razlog Petrović je naveo pritiske i prijetnje smrću s kojima se više ne može nositi.

"Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpim razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobivao osobno i putem SMS-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu također ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao raditi, trenirati, smatram da sam to ozbiljno radio ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsjednika da mu priopćim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen. Nogomet je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to", rekao je Petrović.

Kažimo kako je Slavko Petrović još prije šest mjeseci napadnut u Bijeljini kada je udaren nekoliko puta šakom, a potom mu je muškarac prijetio pištoljem.

Sljedeću utakmicu Radnik gostuje na Pecari kod Širokog Brijega, a za sada nije poznato tko će voditi momčad u tom susretu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.