Slađan Milinković novi predsjednik HNK Čapljina, klub gradi moderan kamp u Tasovčićima

HNK Čapljina, HNK Čapljina
HNK Čapljina

Uz sudjelovanje više od 30 članova, održana je izborna skupština HNK Čapljina. Na Skupštini je razriješeno dosadašnje vodstvo kluba, zajedno s predsjednikom i članovima Upravnog te Nadzornog odbora

Jednoglasno, za novoga predsjednika Uprave, ujedno i predsjednika HNK Čapljina, izabran je Slađan Milinković. Izabrani su također i ostali članovi Uprave. Dopredsjednik kluba je Zoran Prskalo, dosadašnji predsjednik.

Članovi Upravnog vijeća su: Darko Matić, Andrej Bošković, Davor Sušac, Dalibor Šimović, Nermin Bratić, Tomo Boto, Ivan Valjan i Zoran Rotim.

Nakon preuzimanja dužnosti novi se predsjednik obratio članovima Skupštine, zahvalio na ukazanom povjerenju i kratko prezentirao aktivnosti koje planira uraditi u svom četverogodišnjem mandatu.

Fokus djelovanja bit će izgradnja infrastrukture, rad s mlađim kategorijama te izgradnja modernog kampa u Tasovčićima s najsuvremenijom umjetnom travom, reflektorima i pratećim sadržajima koje bi koristili mlađi pogoni.

Također, Milinković je naglasio kako je jedna od glavnih zadaća očuvanje stabilnosti kluba i prvoga sastava, uza sva infrastrukturna ulaganja.

Skupštini su nazočili brojni gosti iz svijeta politike i gospodarstva, predvođeni gradonačelnikom Čapljine dr. Smiljanom Vidićem.