SKUPŠTINA GOŠK-a Lujo Ilić ostao predsjednik, ministar Donko Jović na čelu Upravnog odbora, Nikica Jelavić voditelj omladinske škole

Lujo Ilić
Dnevni list

Sinoć je održana redovna Izborna Skupština GOŠK-a iz Gabele, a izabrana su tijela koja će upravljati klubom u narednom razdoblju.

Za predsjednika Upravnog odbora kluba imenovan je Donko Jović, ministar poljoprivede, vodoprivrede i šumarstva HNŽ, dok je drugi potpredsjednik kluba uspješni poduzetnik Ivan Kraljević iz Ljubuškog.

Predsjednik Skupštine je Nikica Pehar, dopredsjednik Nikica Sušak, a stari-novi predsjednik je Lujo Ilić.

Prvi potpredsjednik kluba je Goran Sušak.

Šef omladinske škole NK GOŠK bit će Nikica Jelavić, a na funkciji direktora kluba ostaje Andrija Jurković.

Članovi Upravnog odbora kluba su:

Andrija Jurković, Marko Pavlović, Željko Lovreć, Anđelka Jurković, Ivan Ilić, Damir Obad, Antonio Blažević, Ilija Jurković, Marica Jovanović, Nikica Jelavić.

"Moramo svakako istaći sjajnu atmosferu koja je vladala sinoć među svim članovima Upravnog odbora, gdje su svi iskazali veliku želju da zajedničkim snagama krenemo ka Premijer ligi naše zemlje, te samu organizaciju kluba dignemo na još veću razinu. Već sinoć su napravljene smjernice, danas su potpisana dva nova imena, a blizu potpisa je još nekoliko provjerenih pojačanja", priopćeno je iz GOŠK-a.

"Zahvaljujemo se našim navijačima, simpatizerima, svim prijateljima kluba na podršci u proteklom periodu, te smo uvjereni da će tako biti i u narednom razdoblja. Zajedno smo jači, zajedno idemo do cilja", zaključili su iz Gabele.