Škola nogometa Međugorje s dvije momčadi nastupa na jakom turniru u Stuttgartu

Međugorje, HNK Međugorje
Prema informacijama koje je Fenix Magazin dobio od Škole nogometa Međugorje, u Stuttgart stižu njihove dvije momčadi: uzrast 2005. i uzrast 2007. godište. Obje te generacije nogometaša iz Međugorja su među najboljim momčadima svog uzrasta, što pokazuju i brojni turniri koje su osvojili u Hrvatskoj i BiH.

- Uvjeti u kojima igramo i treniramo u Sport centru Međugorje su najviše pridonijeli našim sportskim rezultatima. Malo tko ima takve terene i popratne sportske sadržaje na našim širim prostorima, navode iz ŠNM ističući kako su u sve što su osvojila u zadnjih par godina zahvalni svojim malim nogometašima i njihovim roditeljima te svojim trenerima Mladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi, kao i svim drugima koji na bilo koji način pomažu ŠNM.

Što se tiče nastupa u Stuttgartu, iz ŠNM poručuju kako im je čast što će oni predstavljati Hercegovinu na jednom takvom natjecanju na kojem momčadi s pozivnicom imaju plaćen smještaj i hranu, izlete po gradu te sve vezano za igranje na turniru, navode iz Škole nogometa Međugorje.