SKENDER "Ne idemo s bijelom zastavom, nećemo se olako predati"

NK Široki Brijeg
Domagoj Ledić

U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima momčad Širokog Brijega otputovala je u Banja Luku na gostovanje kod Borca u uzvratnom susretu polufinala Kupa BiH u kojem će pokušati nadoknaditi zaostatak od dva pogotka razlike iz prvog susreta odigranog u Čitluku.

Utakmica na Gradskom stadionu u Banja Luci na rasporedu je u utorak s početkom u 18 sati.

„S obzirom na okolnosti i zgusnut raspored u posljednjem razdoblju u kojem smo odigrali četiri utakmice u 13 dana, lakše ozljede i viroze, te veliku energetsku potrošnju igrača koji igraju u kontinuitetu, bili smo primorani ostaviti neke igrače kod kuće u Hercegovini“, otkrio je trener Širokog Brijega Dino Skender odmah na početku svoje najave uzvratne utakmice polufinala Kupa BiH.

„Ovo je prilika za igrače koji su manje igrali da se nametnu i pokušaju nadoknaditi zaostatak. Ne idemo s bijelom zastavom, nećemo se olako predati. No, svjesni smo deficita iz prve utakmice. Znam da će ovi momci dati sve od sebe“, istaknuo je Skender.

Na put u Banja Luku nisu otišli Daniel Lukić, Mihael Kuprešak, Cyrille Kpan, Luka Mamić, Marijan Ćavar, Božo Prusina, Marko Capan, Luka Marin, Ilija Mašić i Josip Bender.

Glavni sudac na ovoj utakmici bit će Sabrija Topalović iz Zenice, dok će mu asistirati Mirza Demir iz Kaknja i Tarik Mulasmajić iz Tešnja. Četvrti sudac je Mirza Kazalagić iz Cazina.