SKANDAL U BAYERNU Fizički se sukobili Mané i Sané

Mane i Sane
Goal.com

Sadio Mané suspendiran je iz momčadi Bayerna za domaću utakmicu ove subote protiv Hoffenheima, a dobit će i novčanu kaznu čiji iznos nije objavljen. Odluka je to uprave nakon incidenta koji se dogodio u svlačionici nakon utakmice s Manchester Cityjem.

Kako je Bild izvijestio u srijedu rano navečer, došlo je do okršaja u svlačionici nakon utakmice u Manchesteru (0:3). Sadio Mané navodno je fizički napao suigrača Leroya Sanéa. U kratkoj, bučnoj raspravi, senegalski napadač navodno se požalio kako je Sané prethodno razgovarao s njim na terenu. Nekoliko sekundi kasnije čak je pogodio Sanéa.

Sve je počelo u 83. minuti utakmice kad je došlo do nesporazuma, a onda je Sané kritizirao Manéa. Bivši napadač Liverpoola potom se obrušio na njega i udario ga šakom. Nakon utakmice je bio jako nervozan, a kako navode njemački mediji dodatni uzrok lošeg raspoloženja je i činjenica da je ispao iz prve momčadi nakon što se oporavio od teške ozljede.

Senegalac je stigao u Bayern proteklog ljeta za 41 milijun eura iz Liverpoola, a za Bayern je u 32 nastupa zabio 11 golova i pet puta asistirao.

Sportnet.rtl.hr