VIDEO  Sjajni Široki Brijeg razbio Slobodu u gostima i ponovno zasjeo na vrh ljestvice

Sloboda Široki Brijeg
Sportsport.ba

Nogometaši Širokog Brijega u 13. kolu Premijer lige BiH uvjedljivo su savladali Slobodu na gostovanju u Banovićima rezultatom 0-3 (0-2).

Tuzlaci su u uvodnim minutama imali blagu terensku inicijativu, ali bez konkretnijih prilika. Finiš je pripao Širokobriježanima. U 36. minuti su preko Pejića poveli. Igrač gostiju iskoristio je nepažnju domaće obrane. 

Na novo slavlje gosti nisu dugo čekali. Sloboda je izvela korner u 40. minuti nakon čega su gosti poveli kontranapad koji je rezultirao golom Lukića sa 2:0.

Sadržaj se učitava...

U 50. minuti Široki Brijeg ima odličnu priliku preko Taddeija, a dva minuta poslije novo slavlje gostiju. Bagarić je šutirao iz velike udaljenosti i pogodio mrežu Bukvića za nedostižnih 0-3. 

Do kraja utakmice gledali smo igru između dva šesnasterca bez izglednijih prilika.

"U svim elementima igre nadigrali smo FK Sloboda Tuzla. Pobjeda je možda mogla biti i uvjerljivija. Nakon poraza u hercegovačkom derbiju, momci su pokazali karakter i odigrali za čistu desetku. Zaslužuju sve čestitke. Ova je pobjeda naša zahvala svim navijačima Širokog Brijega za veliku potporu koju nam daju", poručio je pomoćni trener NK Široki Brijeg Stanko Bubalo. Sloboda je ostala na 12 osvojenih bodova, a Široki Brijeg je stigao do 25. 

Standings provided by Sofascore