VIDEO  Široki upisao pobjedu uz pomoć navijača koji su se vratili nakon 440 dana

NK Široki Brijek - FK Mladost
Hercegovina.info

Nogometaši NK Široki Brijeg danas su na svom terenu stadiona Pecara ostvarili važnu pobjedu u borbi za Europu. Igrači Tonija Karačića svladali su Mladost rezultatom 1:0, a jedini pogodak djelo je Stipe Jurića.

Široki je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 4. minuti. Stipe Jurić je fantastičnim udarcem pogodio mrežu gostiju za erupciju oduševljenja domaćih navijača koji su se na tribine vratili nakon 440 dana.

Sadržaj se učitava...

U 19. minuti gosti su mogli do poravnanja. Nakon proigravanja Ćerimagića pucao je Šarić, ali je Miškić to fenomenalno obranio. 

Pred sam kraj prvog poluvremena imala je Mladost još jednu prigodu preko Ćerimagića, ali mreža Miškića je ostala mirovati.

NK Široki Brijek - FK Mladost

U nastavku prvi prijete domaći. Pucao je odlično u 58. minuti Jurić, ali ovoga puta njegov udarac odsjeda na gredi. U 66. minuti prigoda i na drugoj strani. Dobro je zaprijetio Vazda, ali poravnanja nema. 

Do kraja utakmice nismo vidjeli ozbiljnije prigode i Široki je uspio sačuvati praznu mrežu i osvojiti tri jako važna boda. U posljednjem kolu igrači Tonija Karačića će na gostovanje kod Radnika. U Bijeljini 'Plavi' s Pecare imaju sve u svojim rukama. Pobjeda ih sigurno vodi u Europu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.