ŠIROKI U 13 DOČEKUJE SLOGU Pobjeda je imperativ za ekipu s Pecare

NK Široki Brijeg,Marijan Budimir,pobjeda
NK ŠIROKI

Sloga je četiri boda ispred njih, Sloga im stoji na putu prema Europi, Sloga bi morala pasti. Dino Skender razmišlja samo o pobjedi.

"To što su ispred nas sigurno pokazuje da su kvalitetni", ocijenio je Osječanin na klupi Širokog pa naglasio jedan detalj zbog kojeg bi trobod kontra Dobojlija bio još veći nego inače.

"Moramo biti maksimalno spremni, a vjerujem kako nam je ova pobjeda u Kupu opet okrenula sve u pozitivnom smjeru. Vjerujem da ćemo u ovoj utakmici uspjeti pobijediti i, unatoč tome što ne ovisi sve o nama, završiti među prvih šest momčad što će nam donijeti jednu domaću utakmicu više".

Pobjednički uoči susreta s rivalom, koji na čitlučke Bare dolazi bez tri suspendirana stopera, razmišlja i Mihael Kuprešak koji je u Kupu protiv Veleža upisao 50. nastup u plavo-bijelom dresu…

"Očekuje nas još jedna izazovna utakmica. Imamo pozitivan niz iza sebe što nije bio slučaj u onom vremenu kada smo igrali s njima u Doboju i izgubili na tom gostovanju. Motiv više za nas je svakako činjenica da su oni u ovom trenutku ispred nas na ljestvici. Spremni smo, vjerujem kako ćemo uzeti sva tri boda", istaknuo je igrač kojeg je Skender po svom dolasku na Pecaru s beka prebacio na krilo i tako definitivno unio živosti u ofenzivu Širokobriježana.

Treneri obje ekipe, Dino Skender i Vlado Jagodić, odabrali su početne postave za današnji duel.

NK Široki Brijeg: Bender, Pranjić, Mužek, Prusina, Mašić, Bagarić, Lukić, Mamić, Matić, Ćavar, Kuprešak. Na klupi su ostali: Puljić, Barišić, Capan, Chinedu, Mišić, Kpan, Marin, Buljan, Taraba, Tomić.

FK Sloga: Trako, Dadić, Omić, Redžić, Božičković, Karać, Perković, Popara, Grabež, Varga, Vidić. Na klupi su ostali: Berbić, Predragović, Milojević, Tahrić, Dujaković Siniša, Veselinović, Tatić, Mrzić, Dujaković Nikola, Brnović.

Standings provided by Sofascore