FOTO  Široki 'tricom' protiv Olimpika došao na drugo mjesto

Široki Olimpik
Hercegovina.info

Nogometaši Širokog Brijega danas su na Pecari upisali nova tri boda. Igrači Tonija Karačića u 23. kolu Premijer lige svladali su sarajevski Olimpik rezultatom 3:0. Strijelci za Plave s Pecare bili su dva puta Ikić te Jurilj.

Široki je poveo već u sedmoj minuti. Dobro je loptu ubacio Alen Jurilj, a Frane Ikić ju je sigurno poslao u mrežu gostiju. Tri minute kasnije mogao je Olimpik do poravnanja preko Handžića, no Miškić dobro brani.

Gosti su ponovno zaprijetili u 17. i 25. minuti no mreža Miškića ostaje netaknuta. U 30. minuti Jurilj je mogao povećati  prednost domaćih, no nije napadač iz Zagreba uspio realizirati stopostotnu prigodu. 

U nastavku prvi prijete domaći. Veliku prigodu imao je Josip Maganjić, ali je napadač Plavih pucao je iznad gola gostiju.

No, Široki do pogotka dolazi u 54. minuti susreta. Mijo Šabić proigrao je Jurilja koji pogađa za novo slavlje na Pecari. 

Do trećeg pogotka Široki dolazi duboko u sudačkoj nadoknadi. Ponovno je mrežu gostiju pogodio Ikić te potvrdio pobjedu svoje momčadi za nova tri boda i drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.