ŠIROKI SUTRA DOČEKUJE VELEŽ Trener Skender tvrdi da kalkulacijama nema mjesta i da će igrači dati sve od sebe

Dino Skender Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH Široki Brijeg će biti domaćin mostarskom Veležu ove srijede na stadionu Bare u Čitluku s početkom u 13 sati.

Na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog stožera Dino Skender naglasio je kako nema puno vremena za pripremu ove utakmice, tako da će na današnjem zadnjem treningu znati koji će sastav suprotstaviti Veležu.

"Mislim kako ne bi trebalo biti puno promjena u odnosu na utakmicu protiv Igmana u kojoj smo doživjeli nesretan poraz. Međutim, vjerujem da je momčad spremna odgovoriti na pravi način na izazove koji nas očekuju u ovoj utakmici protiv Veleža. Nadam se kako ćemo od prve minute tražiti pozitivan ishod i da ćemo kroz kvalitetnu izvedbu doći do pobjede kako bismo neutralizirali ono što se dogodilo u Konjicu", istaknuo je Skender.

"Raspored utakmica je gust i to je nešto što trebamo uzeti u obzir, ali moramo sve napraviti da sutra budemo pravi i da se vratimo na pobjednički kolosijek. Nema mjesta kalkulacijama i vjerujem kako će igrači dati sve od sebe u dvoboju s Veležom", naglasio je.

Za utakmicu na Barama ne konkurira samo ozlijeđeni vratar Tomislav Adolf Tomić.

Glavni sudac susreta bit će Dražen Marić iz Bijeljine, a njegovi pomoćnici bit će Bojan Makarić (Bijeljina) i Marko Perić (Mostar). Četvrti sudac bit će Antoni Bandić iz Mostara.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport TV.