ŠIROKI SE OPROSTIO OD KUPA Borac slavio na Pecari

Široki Sloboda
Hercegovina.info

Nogometaši Širokog Brijega večeras su se na Pecari oprostili od Kupa BiH. Igrači Tonija Karačića poraženi su od Borca rezultatom 0:2. Pitanje pobjednika gosti iz Banja Luke riješili su već u prvom poluvremenu preko Vranješa i Ziljkića.

Igrala se 28, minuta kada je odlično ubacio Mehanović, a Vranješ glavom matirao Zlomislića. Smo četiri minute kasnije Ziljkić je povisio na 0:2. Sve je sam napravio igrač Borca i snažnim udarcem pogodio mrežu domaćih. 

U 38. minuti trese se i mreža gostiju, no pogodak Jurilja poništen je zbog zaleđa. 

U nastavku su Širokobriježani imali nekoliko izglednih prigoda, no mreža Lakića ostala je netaknuta. U posljednjim sekundama susreta mogao je Borac i do trećeg pogotka, no Meleg nije uspio realizirati kazneni udarac. 

"Nakon prvog gola, koji je očigledno pao iz zaleđa, a to sam odmah vidio i na snimci nakon utakmice, napravili smo tehničku pogrešku i primili drugi gol. S dva gola zaostatka na domaćem terenu teško se bilo vratiti u utakmicu. Imamo veliki broj novih igrača i sigurno nije bio nimalo lagan posao za raditi. U nastavku smo napravili neke rotacije i pokušali doći do pogotka kako bi se vratili u rezultatsku neizvjesnost. Imali smo jedanaesterac, promašili smo, a iza toga je već sve bilo gotovo. Nemam što prigovoriti momcima. Nakon velikog broja promjena u momčadi očekivano je da će biti oscilacija. Postojala je želja, ali zasluženo smo izgubili od Borca i čestitam im na pobjedi, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić na konferenciji za novinare nakon poraza 1/4 finala Kupa BiH", rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić.

Borac se ovom pobjedom u polufinalu pridružio Klisu i Tuzla City, dok će se posljednji polufinalist znati večeras nakon utakmice Sarajeva i Zrinjskog koja se igra od 18:30 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.