VIDEO  ŠIROKI PORAŽEN S 13 IGRAČA U KADRU Toni Karačić: Sve ovo gubi smisao

Sarajevo Široki Karačić
Ilustracija/NK Široki

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su večeras u derbi susretu 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine od Sarajeva na Koševu rezultatom 2:0.

Za pobjedu domaćih pogodili su Haris Handžić u 39. minuti i Amar Rahmanović u 80. minuti utakmice. 

Sadržaj se učitava...

No, rezultat i utakmica večeras su bili u drugom planu. Naime, prije same utakmice ista je dovedena u pitanje. Momčad s Pecare u Sarajevo je doputovala sa samo 13 igrača budući da je veći broj igrača Širokog Brijega "otpao" pred utakmicu zbog pozitivnog nalaza na koronavirus.

Klub s Pecare uoči susreta tražio je odgodu, no, iz NS BiH nisu udovoljili Širokobriježanima, koji su morali odigrati susret sa samo dvije zamjene na klupi. Široki je potom na svojoj stranici objavio vijest kako će se utakmica ipak igrati.

Sarajevo Široki Karačić

“Na upravo završenom sastanku predstavnika klubova i službenih osoba odlučeno je kako će derbi 11. kola Mtel Premijer lige BiH na Koševu biti odigran u predviđenom terminu. Naša momčad na raspolaganju ima samo 13 igrača“, objavili su s Pecare.

Nakon utakmice trener Širokog Toni Karačić je rekao.

"Nemam što puno komentirati. Ovo sve gubi smisao. Svojim igračima mogu čestitati, Sarajevo je zasluženo pobijedilo i nema se tu što dalje dodati. Vidjet ćemo što nam nosi novi dan, idemo u proceduru testiranja pa ćemo vidjeti", kazao je Toni Karačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.