Široki počeo s pripremama, igračima se obratio i gradonačelnik

NK Široki-FK Željezničar
... Ivanković, Sesar, N. Marić, Lončar, Menalo, Baraban, Barić, Repić, Krstanović, Juričić, M. Marić, Miličević, Nikić, M. Zlomislić - nogometaši su Širokog Brijega koji su nazočili prvoj prozivci i startu priprema za proljetni dio sezone.

Trener Denis Ćorić nije imao na raspolaganju opravdano odsutne Wagnera (dolazi iz Brazila 15. siječnja), Plazonića (manji zdravstveni problemi) i Bilobrka (naknadno se tijekom dana priključio momčadi).

Momčadi se obratio dosadašnji direktor Josip Bevanda, zaželio zdravlje i uspjeh u novoj sezoni te se zahvalio igračima i stručnom stožeru na suradnji pošto odlazi s dužnosti direktora NK Široki Brijeg.

Prigodnim riječima igračima i stručnom stožeru na prvom ovogodišnjem okupljanju obratio se i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević poželjevši također sve najbolje, uz poruku da se ne trebaju brinuti za stabilnost kluba, jer će nova Uprava, koja će biti izabrana na Skupštini 12. siječnja, raditi na stvaranju uvjeta za povratak NK Široki Brijeg u "gornji dom" prvenstvene ljestvice, tamo gdje mu je i mjesto.

Prvi dio priprema "Plavo-bijeli" će odraditi u Širokom Brijegu, a prije odlaska u Istru i sudjelovanja na Istria Winter kupu (27. siječnja - 5. veljače) imat će i provjere protiv Čapljine (21. 1.) i zmijavačke Croatije (26. 1.). Potom su, do početka prvenstvene utrke (25. veljače) planirane još dvije prijateljske utakmice, protivnici još nisu poznati.

(www.jabuka.tv)