FOTO/VIDEO  Široki na pogon Angelova, uraganskih pola sata dovoljno za pobjedu nad Slobodom

Široki Sloboda
Hercegovina.info

Nakon što su u pretprošlom kolu na svom travnjaku visoko svladali Radnik 5:0, nogometaši Širokog Brijega večeras su na Pecari uvjerljivo svladali Slobodu rezultatom 3:0.

Trener domaćih, Toni Karačić, na travnjak je poslao momčad u sastavu; Miškić, Ćorić, Jurilj, Angelov, Jović, Marić, Stanić, Radeljić, Vukoja, Begić, Jurić.

S druge strane Gradimir Crnogorac na teren je od prve minute poslao sljedeću jedanaestoricu; Golubović, Jusić, Devedžić, Beganović, Tomašević, Alić, Maksimović, Osmić, Predragović, Kadrić, Mujagić.

Utakmica je počela minutom šutnje za Diega Armanda Maradonu.

Široki Sloboda

Odlično je počelo večeras za Široki. U 6. minuti dosuđen je jedanaesterac za domaće. Devedžić povlačio Radeljića u kaznenom prostoru i sudac je pokazao na bijelu točku.

Loptu je uzeo Toni Jović, ali njegov udarac brani Golubović. No, u nastavku akcije nakon što se lopta odbila od gredu Angelov ju je glavom poslao u mrežu za slavlje domaćih.

Sadržaj se učitava...

U 17. minuti već je 2:0. Ubacio je Dino Ćorić, a Makedonac Angelov postiže svoj drugi pogodak.

U 20. minuti mogao je Široki i do trećeg pogotka, no udarac Ćorića krajnjim naporom je obranio Golubović.

Devet minuta kasnije igrači Tonija Karačića dolaze do trećeg gola.Sve je sam napravio Alen Jurilj koji je s vrha kaznenog prostora odličnim udarcem matirao Golubovića!

Široki Sloboda

U nastavku smo gledali dominaciju Širokog Brijega, no tempo igre je opao. Jedinu pravu prigodu vidjeli smo u 69. minuti. Mogao je Angelov do hat-tricka, ali lopta ide tik uz vratnicu. 

Do kraja utakmice nije bilo većih prigoda i Široki je zasluženo osvojio nova tri boda. U posljednja tri kola momčad s Pecare je od mogućih 9, osvojila 7 bodova te je izborila plasman u sljedeće kolo Kupa BiH.

Zavidna forma Karačićevih igrača.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.