ŠIROKI DOČEKUJE VELEŽ Iako nema rezultatskog pritiska, obje momčadi žele pobjedu

Velež Široki Brijeg
Hercegovina.info

Nogometaši Širokog Brijega od 16 sati na čitlučkim Barama ugostit će Velež u jedinoj utakmici subotnjeg programa u sklopu 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Domaći su praktično već osigurali opstanak (teoretski još nisu), dok su gosti iz Mostara izborili plasman u Europu, pa ovaj meč neće nositi prevelik rezultatski značaj.

Ipak, oba trenera nadaju se da njihovi izabranici mogu do bodova.
"U seriji smo teških utakmica, čeka nas opet jako kvalitetan protivnik", kazao je Dino Skender, trener Širokog Brijega na početku najave utakmice:
"Ne želimo puno pričati i obećavati u najavi. Svjesni smo samo toga da moramo dati sve od sebe u utakmici s Veležom ako želimo do pobjede koja nam je jako bitna".
Za ovu utakmicu struka Širokog Brijega neće moći računati na ozlijeđene Tomislava Adolfa Tomića, Cyrillea Kpana i Petra Mišića.
"Cilj koji smo imali, plasman u Europu, smo ostvarili. Zadovoljni smo i sretni zbog toga. Prvenstvo još traje, mi kao i uvijek svaku utakmicu idemo na pobjedu. Želimo biti bolji i tako ćemo se postaviti do kraja prvenstva.
Široki je dobra ekipa, ozbiljna, iz sredine tablice. Dobro se poznajemo sa njima i želimo doći do pobjede. Imamo ozljede i bolest. Vito Čaić je dobio temperaturu, Lohan se povrijedio na treningu, Guliashvili je ozlijeđen od ranije. Imamo tih nekih problema, ali nikada ne kukamo, jer svaki naš igrač predstavlja kadar. To je sastavni dio nogometa i svaka ekipa mora biti spremna na te stvari", rekao je Dean Klafurić, trener Veleža.
Pravdu na utakmici u Čitluku dijelit će Dragan Todić iz Doboja. Nebojša Žugić iz Banja Luke i Davor Maksimović iz Doboja su pomoćnici, a Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora je četvrti sudac. Utakmicu će direktno prenositi Arena Sport TV.

Parovi 31. kola

Sarajevo - Zvijezda 09 2:1
Široki Brijeg - Velež (subota, 16 sati)
Igman - Željezničar (nedjelja, 15.30 sati)
Posušje - Sloga (nedjelja, 19.30)
Tuzla City - Borac (ponedjeljak, 17 sati)
GOŠK - Zrinjski (ponedjeljak, 21 sat)

Standings provided by Sofascore