Široki će na pripreme potrošiti 22.500 eura, Zrinjski i GOŠK ostaju ‘kod kuće’

HŠK Zrinjski
„Nemamo u planu napuštati Mostar ove zime, s izuzetkom odlaska na turnir u Istru. Odnedavno raspolažemo terenom sa umjetnom travom, imamo kvalitetan fitnes centar, kao i povoljnu hercegovačku klimu, tako da nema potrebe za odlaskom na neku drugu destinaciju. Prošle godine smo proveli deset dana u Neumu, a taj izlet nas je koštao okvirno 21.000 KM", kazao je Ante Vidačak, predsjednik Zrinjskog, te potcrtao da gotovo sve pripreme Zrinjskog financiraju sponzori te da se iz kase kluba novac za ove potrebe obično ne troši.

NK Široki Brijeg
Od 8.do 15.veljače ćemo boraviti u Antaliji, kao i tri dana u Zagrebu, nakon čega se vraćamo u Široki Brijeg. U našem klubu se svaki potrošeni fening transparentno prikazuje, tako da mi već znamo da ćemo za taj put utrošiti 22.500 eura, naravno ukoliko ne bude nekih nepredviđenih troškova, riječi su Josipa Bevande, generalnog sekretara NK Široki Brijeg.

NK GOŠK
„Još uvijek ne znamo hoćemo li napuštati Gabelu, ali kako stvari stoje mislim da nećemo", rekao je Pero Pavlović, predsjednik NK GOŠK, naglasivši:
„Otišli bismo možda na neku drugu destinaciju ukoliko bismo našli adekvatne sponzore. Ono što sa sigurnošću mogu tvrditi jeste to da je GOŠK klub koji će u Premijer ligi potrošiti najmanje novca na zimske pripreme. Drugačije jednostavno ne možemo opstati".

SCsport.ba