VIDEO  Široki Brijeg svladao Slogu i ostao u igri za Europu

Široki Brijeg Sloga
Jabuka.tv

Nogometaši Širokog Brijega slavili su danas na Pecari u okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine svladali Slogu Meirdian minimalnim rezultatom 1:0. Čovjek odluke bio je kapetan Marijan Ćavar.

Široki je od samog početka imao dominaciju, no prvu priliku na utakmici imali su gosti kada iz neposredne blizina nije uspio zabiti Mario Krstovski. Bila je to dobra kontra gostiju, no Makedonac to ipak nije uspio pretvoriti i pogodak.

No, pogodak zato pada na drugoj strani u 38. minuti. Odlično je iz slobodnog udarca pogodio Ćavar za vodstvo Širokog s kojim se otišlo na odmor.

Sadržaj se učitava...

Početkom nastavka gosti opasniji. Imali su dvije prilike preko Dadića i Kulenovića, no Renato Josipović je dva puta sjajno reagirao i pokazao svoju vratarsku kvalitetu.

U 56. minuti pucao je za domaće ponovno Ćavar, ali lopta odlazi iznad grede.

U 70. minuti u prilici je bio Lukić, no drugog pogotka za Široki Brijeg nije bilo. 

U 79. minuti nevjerojatan promašaj domaćih. Praznu mrežu promašio je Pejić.

Do kraja utakmice Široki je ipak uspio sačuvati vodstvo i upisati tri boda koja ga ostavljaju za Europu.

Momčad s Pecare trenutno je na petom mjestu s 48 osvojenih bodova, dok četvrtoplasirani Željezničar ima dva boda više. Za plasman u Europu Širokom je potrebna pobjeda u posljednjem kolu protiv Leotara u Trebinju te kiks Željezničara koji će na gostovanje kod Slobode koja u tom susretu mora spašavati prvoligaški status.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.