Široki Brijeg šokirao Koševo i upisao veliku pobjedu protiv Sarajeva

Sarajevo Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Nogometaši Širokog Brijega danas su na stadionu Koševo potpuno nadigrali domaće Sarajevo pobijedivši rezultatom 1:3.

Široki je tijekom cijelog susreta bio bolji protivnik. Prvu ozbiljniju situaciju vidjeli smo u 29. minuti kada su gosti krenuli u kontru. Kapetan Ćavar je pokušao uposliti, ali je Beganović odlično spasio.

Sarajevo Široki Brijeg

Dvije minute kasnije isprobao je i svoj udarac Ćavar, no Iliev to brani.

Nakon toga pokušali su Beganović i Hasić za Sarajevo, ali nisu njihovi udarci bili precizni i u prvom poluvremenu nismo vidjeli pogotke.

No, zato odmah početkom nastavka mreža se trese. Fenomenalan pogodak je postigao nogometaš Širokog Brijega Lukić koji je potegao s više od 20 metara.

U 53. minuti novi šok za navijače Sarajeva. Kuprešak je pobjegao obrani domaćih i rutinski pogodio za 0:2.

Sarajevo Široki Brijeg

U 75. minuti Široki Brijeg vodi 0:3. Ubacio je Marko Capan, a Petar Mišić postiže 

Mogli su gosti u 83. minuti i do četvrtog pogotka. Sjajnu priliku za 0:3 imao je Capan u 75. minuti. Nakon jedne kontre uposlio ga je Chinedu, ali Iliev to čudesno brani.

Do kraja utakmice pogodak su uspjeli postići i domaći, i to kakav. Sjajno je s 25 metara pogodio Mustafić za 1:3. Ništa tu nije mogao ni odlični Bender koji je ostao "ukopan" u mjestu.

Bio je to ujedno i konačni rezultat ove utakmice u kojoj su igrači Dine Skendera, koji je danas debitirao na klupi Širokog Brijega, posve zasluženo osvojili tri boda.