Široki Brijeg raskinuo ugovor s dosadašnjim kapetanom Božom Vukojom

NK Široki Brijeg,FK Sloboda,premijer liga BIH natjecanje,NK Široki Brijeg,Bože Vukoja
Jabuka.tv

Bože Vukoja i NK Široki Brijeg potpisali su sporazumni raskid ugovora i 25-godišnji vezni igrač slobodan je potražiti novu sredinu za nastavak karijere, objavio je u četvrtak klub s Pecare.

Dijete Širokog Brijega i nekadašnji kapetan Plavo-bijelih prvi profesionalni ugovor potpisao je 2017. godine. Za matični klub upisao je 124 nastupa i ostvario je učinak od 17 pogodaka i devet asistencija.

Prethodne tri godine nosio je dres prve momčadi Širokog Brijega, a prije toga kao posuđeni igrač branio je boje GOŠK-a iz Gabele i Neretvanca iz Opuzena.

Na kraju naše suradnje zahvaljujemo Boži Vukoji na njegovom doprinosu u dresu Širokog Brijega i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere, zaključuju iz kluba.

Početkom kolovoza klub s Pecare pokrenuo je stegovni postupak protiv svog, sada već bivšeg kapetana, zbog nedolaska na treninge i neizvršavanje ugovornih obaveza. 

Ono što doznaje Hercegovina.info je da je za Vukoju zainteresiran Zrinjski, no prema svemu sudeći on je bliži odlasku u inozemstvo.